Pressen skriver​

Varmeanlæg​

Få statstilskud til dit nye varmeanlæg

I finansloven for 2010 er der blevet afsat en “skrotpræmie-pulje” på kr. 400 mio. til de boligejere, som skiller sig af med deres gamle, miljøskadelige oliefyr.

Læs mere her

Brændeovne

Der er noget i luften
Ifølge Danmarks Miljøundersøgelse, bidrager landets 700.000 brændeovne væsentligt til forureningen af luften med skadelige partikler og sod. Men sådan behøver det ikke at være. Der findes nemlig ovne på markedet, som både udnytter brændslet optimalt, og som altid brænder rent.

Læs mere her

Læg varmen på lage

De fleste som har prøvet at fyre i en brændeovn, kender problemerne med at regulere varmen, så man får en jævn, behagelig rumtemperatur. Dette problem har den Østriske brændeovnsproducent Austro Flamm nu løst, med et system som de kalder Heat Memory System (HMS).

Læs mere her

X-tra meget varme for pengene
Den nye brændeovn Tower Xtra

Læs mere her

PI- Rund på gulvet

Læs mere her

Brændeovne med vandtilslutning

​DEN UNIKKE BRÆNDEOVN Olivia er nu kommet i 4 nye modeller.

Selve ovnen er der heldigvis ikke ændret på - den er stadig i en fremragende kvalitet og har stadig den samme høje virkningsgrad på 86 %. Grundlæggende er Olivia i 2 versioner, som traditionel brændeovn eller som brændeovn med tilslutning til centralvarmeanlæget. Begge versioner har den nye avancerede dobbeltfor-brænding. Det vil sige, at den også forbrænder de fleste røggasser, så vi herved udnytter brændet optimalt, samtidig med at vi skåner miljøet.

Olivia som vi kender den har håndlavet keramiske kakler på top og bund. Disse fås i et utal af farver. Siderne er i børstet stål, hvilket giver den et helt unikt look.

Da olivia har haft en forrygende start på markedet har Titan nu valgt at udvide konceptet med i alt 4 modeller.

  • Betty: Kendetegner sig ved at have sider i perforeret satin stål. Fronten er lakeret i mørk bordeaux
  • Stefania: Har en sort front og musegrå sider hvilket gør den lidt mere traditionel
  • Antonia: Har sider og top i poleret fedtsten, som gør den utrolig flot
  • Indbygningsovn: Denne model giver et hav af mulighederfor at få lige præcis det, der falder i ens smag

Der er mulighed for at vælge en af mange korpus modeller eller fantasien kan få frit spil med sten og mørtel eller brandhæmmende plader. Ovnen opvarmer med tilslutning til centralvarmen (også gulvvarme) 180-200 m2 samt brugsvand. Ydelse: Ved 3,8 kg træ i timen 8 kWh på vandsiden og 4 kWh på luften.

Ovnen fås med og uden styring, cirkulationspumpe og overtryksventiler. Som ekstraudstyr fås termostatstyring. Ønsked yderligere infomrmation kontaktes Titan Heating Tlf.: 98 52 10 00 der også oplyser nærmeste forhandler.

Artikel Hus & Have Avisen Nr.: 2 Februar 2004

Pilleovne

TO VARME NYHEDER - Molly og Sissi

Læs mere her

VANCOUVER - Eksklusiv og effektiv

Læs mere her

​Aldrig mere olieregninger

I en tid hvor oliepriserne slår nye rekorder næsten dagligt, er der rigtig mange boligejere, der drømmer om at slippe for de ubehagelige, store girokort fra olieselskaberne, når de har fyldt tanken op. Hos Titan Heating i Hobro har man gjort det til sit speciale at sælge produkter og løsninger, som kan hjælpe boligejere med både at spare penge og skåne miljøet.

Læs mere her

​EN FRYD FOR VARMEREGNSKABET

Ecofire Freddy er den nye generation efter Ecofire classic. Den findes i to versioner - med luft eller med vand. Ecofire Freddy til luft flytter 280 kubimeter i timen, mens Ecofire til vand opvarmer et op til 250 kvm hus på radiatorer og brugsvand. Ikke blot en fryd for varmeregnskabet - også for øjet! Der fyres op med træpiller, altid med den højeste virkningsgrad og laveste pilleforbrug.

Ecofire Freddy kan tilsluttes software, så den fx kan startes via opringning eller sms - så er sommerhuset varmt, når du ankommer. Ligeledes kan Ecofire Freddy tilsluttes pc, hvorfra montøren kan styre og kontrollere den.

Yderligere info, Titan Heating, tlf. 9852 1000

Artikel annoncetillæg til BT den 12. august 2004

Multifire 45 - til både brænde og træpiller

Hvorfor vælge?

Fyringssæsonen står igen for døren. Derfor er der sikkert også mange, som har været i tvivl, om de skal vælge en praktisk og effektiv ovn til træpiller, eller en hyggelig, traditionel brændefyret ovn. Med den nye Multifire 45 kan Titan Heating nu tilbyde en superfleksibel ovn, som kan håndtere begge brændetyper. Derfor er det en varmekilde, som tilpasser sig efter dit liv og din dagsrytme, så du får det maksimale udbytte af din investering.

Læs mere her

Stokerfyr til træpiller - Biowin

En gevinst for miljøet – og for økonomien

I en tid med stigende fokus på menneskeskabte klimaforandringer er nye miljøvenlige energikilder i højsædet. Et pillefyr, der bruger CO2-neutralt biobrændsel, er ikke kun en gevinst for miljøet, men også for økonomien. Med en udnyttelsesgrad på hele 95,6 % giver de nye BioWin pillefyr fra Titan Heating A/S rigtig meget varme for pengene – uden at belaste miljøet.

Læs mere her

En varm vinder

100% ind, og 95,6% ud…Det lyder som en dårlig forretning. Men når det handler om udnyttelsesgraden på et pillefyr, er der tale om markedets bedste. Det er nu blevet endegyldigt bevist i en omfattende svensk pillefyrstest.

Læs mere her

Varmepumper

FREMTIDEN I DANMARK

Titan Heating i samarbejde med en af Tysklands førende producenter af varmepumper.

Læs mere her

​Fremtiden er kommet til Danmark

Mens Danmark de sidste 10-20 år bl.a. har satset på at udbygge naturgasforsyningen og fjernvarmesystemet, har man i Tyskland og Sverige arbejdet målrettet med at videreudvikle den energieffektive og bæredygtige varmepumpeteknologi. Det betyder, at de to lande i dag har den samme teknologiske førerposition på dette område, som Danmark har inden for vindkraft.

Læs mere her

Titan Heating IVS - Adelgade 67 G - 9500 Hobro - Tlf.: 9852 1000 - Mob.: 4044 5070 - info@titanheating.dk - CVR: 37439967